Wij schrijven het wel voor je!

Een directeur van een basisschool is een duizendpoot en dat maakt het beroep uitdagend en afwisselend. Om ervoor te zorgen dat het onderwijs op de school van goede kwaliteit is, komt er heel wat kijken. Wat zou het fijn zijn als je als leidinggevende al je energie op de leerkrachten en de inhoud zou kunnen richten.

Helaas is de praktijk soms anders en worden je werkzaamheden vaak ‘verstoord’. Tja, en storingen gaan nu eenmaal voor!

Als je je dan aan het einde van je werkdag nog moet concentreren op het schrijven van een tekst of brief kan het zijn dat je daarvoor de energie, de tijd of de inspiratie niet meer hebt.

Stel je voor dat je dan alleen maar wat trefwoorden hoeft te mailen en een dag later heb je een brief of tekst die past bij de boodschap en de doelgroep. Het resultaat: professionele communicatie!

Hoe moeilijk de boodschap ook is, als deze menselijk en leesbaar is, wordt dat door ouders op prijs gesteld. Bovendien kan een buitenstaander soms nét wat neutraler of verrassender schrijven waardoor het begrijpelijker wordt en er meer acceptatie voor de situatie kan ontstaan.

Waarschijnlijk kun je het ook zelf maar er moet zoveel gebeuren en het lukt gewoon altijd niet om alles zélf te doen! Gun jezelf deze dienst en houd meer tijd over voor je eigen keuzes.

Een reactie van een van de directeuren: “Dag Twanny, dank je wel, we zijn blij met de teksten!”

Wil je meer weten over deze dienst van PR-factor, neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.