Uw schoolgebouw als stembureau

Op 15 maart zijn er weer verkiezingen. Er zijn dit keer bijzonder veel ‘zwevende kiezers’. Ook scholen hebben wel te maken met ‘zwevende kiezers’: ouders die twijfelen of uw school een goede optie zou zijn voor het kind. Het helpt, wanneer een school veel ambassadeurs heeft: mensen die de school een warm hart toe dragen, het beste met de school voor hebben en hier naar willen handelen.

Wellicht is uw school op 15 maart ingericht als stembureau. Dit geeft een extra kans om bewoners van de buurt meer te verbinden aan uw school. U kunt bewoners bijvoorbeeld een keertje uitnodigen voor een kopje koffie, ze een kaartje met contactgegevens van de school geven voor in geval van onraad, enz.

Wij hebben een document gemaakt met een viertal korte teksten voor op kaartjes die u aan buurtbewoners kunt geven wanneer zij komen stemmen.  De teksten variëren qua inhoud. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u dit word-document gratis bij ons opvragen. U kunt dit, na toevoeging van uw eigen logo, uitprinten op stevig papier en snijden, of u gebruikt het als inspiratie voor uw eigen communicatie.

Oh ja: denkt u er ook aan dat de belangrijke sterktes van de school duidelijk zichtbaar en herkenbaar zijn voor iedereen die de school binnenloopt? Eventueel voorzien van een tekst op een strook, of in de vorm van een praatwolk. Of nog leuker: maak een grote aantrekkelijke, opvallende kijkdoos, waar iets te zien iets te zien is van uw “unique selling points”. Zet uw school in de kijker!

U kunt het document opvragen per e-mail: info@prfactor.nl. Succes!