Nieuwe uitgave: praktisch PR-handboek voor PO nu te koop!

Wij zijn er trots op te kunnen vermelden dat vanaf nu het praktische handboek “Krachtig van binnen, sterk naar buiten!” te koop is.

Krachtig van binnen, sterk naar buiten! is een praktisch pr-handboek voor basisscholen. Door de vier stappen in het boek te volgen werkt u op een laagdrempelige manier aan meer.

Het boek staat boordevol met handige checklists, formats, tips en direct uitvoerbare ideeën. Maar het is meer dan alleen een bronnenboek: het profileringsformat en de jaarplanner bieden u de structuur om de pr op uw school planmatig en duurzaam vorm te geven. verbondenheid van ouders en team bij de school en aan meer zichtbaarheid bij (nieuwe) ouders en in de omgeving.

De thema’s in het boek zijn gevat in vier stappen die u chronologisch kunt doorlopen of naar informatiebehoefte kunt raadplegen:

    • Schoolprofilering
    • Ambassadeurschap
    • De gastvrije school
    • Communicatie

Elke stap bevat achtergrondinformatie, opdrachten voor een plan van aanpak, opdrachten om met het team te doen, ideeën en tips. In de bijlagen vindt u de formats en checklists die u direct in de praktijk kunt gebruiken. Krachtig van binnen, sterk naar buiten! is een must voor basisscholen die zich willen ontwikkelen tot een aantrekkelijke school met een sterk imago!

Op verrassend eenvoudige en praktische wijze maken Sandra van der Bolt en Twanny Verdonschot duidelijk dat de ene school, de andere niet is. Je moet het alleen wel aan alle ambassadeurs – aan iedereen die bij de school betrokken is – vertellen. Of beter: je moet het durven uitstralen! Het boek is een must voor iedereen die trots is op zijn eigen school.

Frank Stienissen, hoofdredacteur PO Management

De auteurs

Dit boek is geschreven door Sandra van der Bolt en Twanny Verdonschot van PR-factor. Ze willen de mensen in de school helpen het verhaal van hun school uit te dragen en ambassadeurschap en verbondenheid met de school te versterken bij team, leerlingen en ouders en andere betrokkenen. Door teamleden, kinderen en ouders écht aan de school te binden, worden zij trouwe en loyale ambassadeurs.

De werkwijze van PR-factor kenmerkt zich door een herkenbare en praktische aanpak, direct toepasbaar in de onderwijspraktijk. De afgelopen jaren is de werkwijze van PR-factor al op vele scholen effectief gebleken. Krachtig van binnen is sterk naar buiten!