Reacties deelnemers leergang juni 2018

Leergang In 4 stappen naar een aantrekkelijke school met een sterk imago!

  • Wilt u dat ouders weten waar uw school voor staat?
  • Wilt u dat het juiste verhaal wordt verteld wanneer mensen praten over uw school?
  • Wilt u dat ouders hun schoolkeuze baseren op wat uw school te bieden heeft?
  • Wilt u dat uw teamleden, ouders en kinderen ambassadeurs worden van uw school?
  • Wilt u beter aan doelgroepen laten zien wat uw school te bieden heeft?

Wat?

In vier bijeenkomsten werkt u systematisch en pragmatisch aan de PR op uw school, zodat de school een aantrekkelijkere uitstraling krijgt naar (nieuwe) ouders, en alle andere betrokkenen. De leergang kenmerkt zich door het uitermate praktische karakter. U kunt direct met het geleerde aan de slag. Het staat bol van ideeën en praktische tips. Daarnaast verwerkt u alle bevindingen in het profileringsformat, waardoor u na afloop een plan van aanpak in handen heeft en er een planmatigheid ontstaat.

Voor wie?

De leergang is primair bedoeld voor directies, maar het geniet de voorkeur wanneer de directeur samen komt met ten minste één teamlid. Volgens eerdere deelnemers komt dit de transfer naar de rest van het team zeer ten goede.

Door wie?

De leergang wordt verzorgd door Twanny Verdonschot van PR-factor en tevens auteur van het boek “Krachtig van binnen, sterk naar buiten! In vier stappen naar een aantrekkelijke school met een sterk imago”. Twanny is werkzaam geweest in het basisonderwijs en kent het klappen van de zweep. Inmiddels heeft zij al vele scholen geholpen bij het verbeteren van de communicatie en de PR en het versterken van het imago.

Wanneer?

Voor een incompany-training worden de data en locatie in overleg bepaald, volg PR-factor om te zien wanneer er weer een Leergang met open inschrijving is.

We hebben het in eerdere leergangen mogen zien: het lukt de deelnemers elke keer weer! We hebben gezien dat over scholen met een zwakker imago weer positieve verhalen verteld werden. Veel scholen gingen weer groeien in leerlingenaantal. En wat misschien nog wel het belangrijkst is: er gebeurt iets in het team. Er ontstaat een gezamenlijkheid binnen het team wat ervoor zorgt dat de school gaat stralen. Leerkrachten en ouders stellen zich betrokken op en “gaan er met z’n allen voor”. Dit komt, doordat deelnemers leren WAT ze moeten doen om structureel aan het imago te werken, en HOE ze dit heel concreet aanpakken. Het geleerde wordt planmatig in praktijk gebracht, door de activiteiten meteen in de jaarplanning in te plannen

Twanny VerdonschotAuteur van het boek "Krachtig van binnen, sterk naar buiten!", adviseur en trainer bij PR-factor

Waar?

We zijn te gast bij Eromes Marko te Wijchen (bij Nijmegen)

Nieuweweg 240
6603 BV Wijchen

Investering

Eerste deelnemer van de school: € 995*

Volgende  deelnemers van de school: € 250

*exclusief literatuur:

Krachtig van binnen, sterk naar buiten, Sandra van der Bolt en Twanny Verdonschot (€ 29,95). U kunt bij uw inschrijving deze optie aankruisen. U ontvangt in dit geval het boek bij de eerste bijeenkomst.