De informatieavond nieuwe stijl Integraal Kindcentrum nu met vroegboekkorting

Eén organisatie. Eén informatieavond*. Eén gezicht naar buiten!

Informatieavond Nieuwe Stijl

De informatieavond in het nieuwe schooljaar is het moment waarop de basisschool informatie geeft aan ouders over het onderwijs van het komende schooljaar aan hun kind. Integrale kindcentra kunnen dit moment gebruiken om zich als één samenhangend kindcentrum te presenteren aan de ouders. De informatieavond Nieuwe Stijl is ontwikkeld om alle samenwerkingspartners te betrekken bij- en te laten deelnemen aan- de informatieavond aan ouders.  Zo krijgen ouders een goed beeld van de organisatie in zijn geheel en welke meerwaarde deze totaliteit biedt aan de kinderen.

Kinderen verzorgen de informatieavond

De Informatieavond Nieuwe Stijl  is een bijzonder concept. Niet de professional, maar de kinderen geven de informatie aan hun ouders. Voor elke leeftijdscategorie vanaf twee jaar zijn werkvormen ontwikkeld waarop kinderen de eigen ouders kunnen informeren over de school. Door middel van een instructiebijeenkomst bereiden professionals de avond (deels) voor. Het pakket bestaat uit een instructiebijeenkomst voor de professionals en een materialenpakket.

Hoge opkomst

Ouders zijn extra betrokken bij het eigen kind. Hierdoor is het bezoekerspercentage doorgaans tussen de 90% en 100%. Een geweldige kans om het IKC als één organisatie naar de ouders te presenteren!

Vroegboekkorting

Indien uw organisatie voor 1 juni 2016 de Informatieavond Nieuwe Stijl inkoopt, ontvangt u een vroegboekkorting van € 150. Dat is toch weer mooi meegenomen!

Meer informatie over de Informatieavond Nieuwe stijl vindt u hier

* De informatieavond kan natuurlijk ook een informatiemiddag of informatieochtend zijn.