Gastvrijheid als sleutel voor een succesvolle school

Studiedag en teamuitje tegelijk!

Scholen die hun ouders gastvrij behandelen, zullen in ouders positieve ambassadeurs herkennen. Bovendien is het als school prettig om te weten, dat ouders graag naar u toe komen en zich welkom voelen op uw school.

Wat zou het toch heerlijk zijn om uw team dit gevoel van gastvrijheid eerst zelf te laten ervaren! Dit is tevens een mooie aanleiding voor een kerstborrel, eindejaarsactiviteit of studiedag.

Genieten en leren tegelijk!
Door middel van gastronomische en hartelijke aandacht zal uw team aan den lijve ervaren wat gastgerichtheid en een gastvrije houding met hen doet als mens. Deze middag vol verwennerij vertaalt uw team ter plekke naar de eigen onderwijspraktijk, zodat uw team beslagen ten ijs komt richting ouders. Uw team gaat naar huis met praktische handreikingen die direct kunnen worden gebruikt in de eigen onderwijspraktijk.

Gun uw team deze ervaring en weet tegelijkertijd dat u de school hiermee op een hoger niveau brengt. Immers: de belangrijkste reden om te kiezen voor een school is het eerste gevoel dan men heeft bij de school!

Wij denken dat zelf ervaren de beste manier is om dit te leren. Ontspannen en genietend leren dus! Overigens: de meesten van u zullen na deze middag geen ruimte over hebben voor een volledige maaltijd… (waarschijnlijk bent u voldaan na afloop).

Michelingids of op locatie
We zijn die bijeenkomst te gast bij La Fleurie in Oirschot (NBr) Dit  restaurant staat bekend om hun gastvrijheid en gastronomische kwaliteit en staat dan ook vermeld in de Michelingids.

Wij bieden deze workshop tevens op locatie aan. Met thuiskok Wopjan Cuperus geniet uw team van een gastronomische verwennerij in bijvoorbeeld de teamkamer. U betreedt uw eigen restaurant: de tafel is sfeervol gedekt, uw team geniet van een heerlijke high tea van vier gangen en u heeft na afloop geen afwas. Een ervaring waar nog lang over wordt nagepraat!