Directeuren van Nederland: Van harte gefeliciteerd!

Logo Dag Van De Directeur 2016_2Vandaag is de Dag van de Directeur!

Als directeur bent u iemand die de plannen maakt en de handen uit de mouwen steekt. Iemand die zich heel betrokken voelt, maar vaak afstand moet nemen. Iemand die communicatief vaardig is, maar ook vaak alleen werkt. Een directeur moet een baken zijn in een woelige zee. Is het wel eens opgevallen dat directeuren doorgaans weinig ziek zijn? Kortom: de directeur kan veel, heel veel.

Maar dat weten veel anderen niet: als directeur stelt u uzelf voorwaardelijk en verdienstelijk op. U zorgt ervoor dat anderen gaan stralen. Kinderen en leerkrachten goed uit de verf komen. Daar haalt u uw voldoening uit.

Daarom is er één keer per jaar een dag speciaal voor u: de Dag van de Directeur! Een dag waarop stil kan worden gestaan bij het belang van een directeur. Om in PR-termen te spreken: de directeur is immers de opper-ambassadeur!

We hopen dat u een moment voor uzelf kunt nemen en dat u op school eventjes stil kunt staan bij de Dag van de Directeur. Misschien heeft u of uw team iets georganiseerd. Het is altijd leuk om te delen met anderen! #DvDD16. Geniet van de dag! 🙂