Gratis op te vragen: Sinterklaasgedicht voor hulpouders

schoentje-sintSinterklaas is weer in Nederland en veel kinderen mogen hun schoen zetten… thuis en op school. Een feest voor de kinderen, want hoe leuk is het om een verrassing te vinden in je schoen?

Wist u dat veel volwassenen het stiekem ook heel leuk vinden om verrast te worden door de Sint? Dat bracht ons twee jaar geleden op het idee om een bedankgedicht te schrijven voor al die hulpouders die op vele scholen in Nederland voor extra handjes zorgen en voor het succes van extra activiteiten waar leerkrachten en directeuren niet aan toe komen.

Laat voor de verandering deze ouders eens hun schoen zetten. Verblijd ze met het gedicht en bijvoorbeeld een kleurrijke traktatie, als symbool voor de onbetaalbare hulp die zij de school bieden. Gewaardeerde ouders zijn uw beste ambassadeurs!

Tip: Organiseer een koffiemoment wanneer ouders hun schoen komen ophalen en maak even tijd voor deze ouders. Zij maken immers ook vaak tijd voor de school.

U kunt de gedichten van vorige jaren én de nieuwe van dit jaar gratis bij ons opvragen, door een mailtje te sturen aan: info@prfactor.nl. We sturen u de gedichten in week 47 toe. We vinden het altijd leuk om reacties van u of van de ouders terug te horen.

We proberen ieder jaar aan te sluiten en om te gaan met de huidige ontwikkelingen in ons land. Mochten we daar wat u betreft niet helemaal in geslaagd zijn, bent u uiteraard vrij één van de gedichten aan uw specifieke schoolsituatie aan te passen.

Wij wensen u heel veel plezier en vooral veel betrokkenheid toe!

Twanny en Sandra

PR-factor