Logo Dag Van De Directeur 201714 april 2017: Dag van de Directeur!

Het ambacht van schooldirecteur is een bijzondere. Als directeur bent u iemand die de plannen maakt en de handen uit de mouwen steekt. Iemand die zich heel betrokken voelt, maar vaak afstand moet nemen. Iemand die communicatief vaardig is, maar ook vaak alleen werkt. Een directeur moet een baken zijn in een woelige zee. Is het wel eens opgevallen dat directeuren doorgaans weinig ziek zijn? Kortom: de directeur kan veel, heel veel.

Maar dat weten veel anderen niet: als directeur stelt u uzelf voorwaardelijk en verdienstelijk op. U zorgt ervoor dat anderen gaan stralen. Kinderen en leerkrachten goed uit de verf komen. Daar haalt u uw voldoening uit.

Daarom is er één keer per jaar een dag speciaal voor u: de Dag van de Directeur! Een dag waarop stil kan worden gestaan bij het belang van een directeur. Om in PR-termen te spreken: de directeur is immers de opper-ambassadeur!

Op onze pagina van de Dag van de Directeur zijn diverse ideeën en materialen te vinden om deze dag te vieren. Heeft u zelf ook een ludiek idee? Laat het ons weten!